Forside | Om forlaget | Nyheder | Materialer | Priser og bestilling | Anmeldelser | Kontakt 

 
 


Sådan fungerer et @ktuel-diktat abonnement:
@ktuel-diktat er tilgængelig på www.opgavehylden.dk. 11 gange årligt udkommer en ny aktuel diktat (ikke juli). Opgaverne ligger på opgavehylden.dk i tre måneder.
For at opnå adgang til opgaverne skal skolen tegne et abonnement.
Abonnementspris:
12 måneder: 450,00 kr.
Adgang til opgaverne fra de to måneder forud for bestilling af abonnement medfølger gratis.

Har skolen abonnement på hele PS-p@kken er @ktuel-diktat efter køb inkluderet i abonnementet i forbindelse med efterfølgende abonnementsfornyelser.

Generelle abonnementsvilkår:

Et abonnement på opgavehylden.dk tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil det opsiges skriftligt eller telefonisk. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af samme længde som den foregående. Abonnementet kan altid opsiges til udløbet af en abonnementsperiode (senest en måned før udløb).
I forbindelse med en tilbudsperiode/et prøveabonnement kontaktes abonnenten cirka en måned før udløb per mail. Herefter kan abonnenten tage stilling til, om abonnementet ønskes forlænget eller opsagt.
Alle materialer på opgavehylden.dk er ophavsretligt beskyttet, og ethvert materiale, der indgår i abonnementet, må derfor kun anvendes på den institution, som har betalt for abonnementet.
Til alle abonnementer er der knyttet en skolelicens og materialerne kan dermed bruges af alle lærere og elever på den pågældende skole/institution.