Forside | Om forlaget | Nyheder | Materialer | Priser og bestilling | Anmeldelser | Kontakt 

 
 

 

Nyhedsbrev

Se nyhedsbrev

15 år med gr@mmatikrytteren® - ca. 750 skoler med abonnement

gr2

Det er nu mere end 15 år siden - i september 2007 - vi udgav de første opgavesæt. I dag anvendes gr@mmatikrytteren® på omkring 750 skoler i Danmark og på skoler i Grønland og Sverige samt på flere internationale skoler i Danmark og i udlandet.
gr@mmatikrytteren® består af syv månedlige opgavesæt (syv niveauer) hver på ca. 15 sider - alle med facit/løsningsforslag, lidt "QR-sjov" med spørgsmål til månedens emne samt et lille tillægsmateriale ”Ordsprog og talemåder”.  Der er et nyt overordnet tema for de syv opgavesæt hver måned.

Med et abonnement på gr@mmatikrytteren® er der adgang til opgaverne på opgavehylden.dk med Unilogin. Herfra kan opgaverne løses på tablet/computer eller downloades og printes ud.
gr@mmatikrytteren® er primært beregnet til 0. - 7. klasse, men anvendes flere steder i hele skoleforløbet, i specialundervisningen samt på FGU og sprogcentre.

12 måneders abonnement med skolelicens (*): 1.850,00 kr. Bestil.
Ex. moms og ekspeditionsgebyr på 20,00 kr.
(*) Ring for tilbud, hvis skolen har afdelinger på flere matrikler.@ktuel-diktat - ny diktat med et aktuelt emne hver måned


aktuel-diktat


Et enkelt og overskueligt materiale ligger klart på opgavehylden.dk: @ktuel-diktat.
Idéen med @ktuel-diktat er at tilbyde en ny diktat hver måned med afsæt i et aktuelt og - for målgruppen - vedkommende emne. @ktuel-diktat er beregnet til 6.- 7. klasse og udkommer 11 gange årligt (ikke juli).

@ktuel-diktat er en indsætningsdiktat, der for elevdelens vedkommende omfatter to A4-sider samt et forberedelsesark, der - udover at træne ordene i månedens diktat - også indeholder et par grammatiske problemstillinger.
Hertil kommer et lærerark, hvor ordene, som eleverne skal indsætte, er fremhævet. Det giver mulighed for, at eleverne efterfølgende eventuelt selv kan rette diktaten.
@ktuel-diktat kan downloades og printes ud eller løses på tablet/computer (pdf-format).

12 måneders abonnement med skolelicens:
650,00 kr. Bestil.
Ex. moms og ekspeditionsgebyr på 20,00 kr.
Til samfundsfag: 10@ktuelle - hver uge!

- til samfundsfag - tipskuponen, der samler op på ugen, der gik.


10a

Ugentlig "tipskupon" til samfundsfag (8. - 10 kl. og ungdomsuddannelserne) med ti aktuelle og vedkommende spørgsmål - hver med tre svarmuligheder - til begivenheder fra ind- og udland fra ugen der gik. Brug 10@ktuelle som afsæt for en god ugentlig snak om aktuelle og vedkommende emner.
Inkl. facitliste.  
10@ktuelle kan løses på papir, tablet/computer eller online. Udkommer i weekenden 33 gange i løbet af skoleåret.
Pris: 40,00 kr./uge ex. moms. Bestil.

 

Vi klarer normalt din bestilling i løbet af få minutter (*)

(*) På hverdage mellem 8.00 - 16.00.
Eksempel på et normalt bestillingsforløb:
10.02: Vi modtager din bestilling pr. mail (sendt her fra hjemmesiden) eller telefonisk.
10.06: Du modtager en mail med bekræftelse på din bestilling, og så kan du og dine elever logge på
www.opgavehylden.dk med Unilogin og gå i gang med opgaverne.
10.10: Vi sender faktura elektronisk eller mailer den til dig i pdf-format (til privat og selvejende institutioner). Bestillingen er hermed effektueret.
Gratis service: Vi sender en mail til kontaktpersonen, hver gang der er nye opgaver klar på "hylden".

Vores generelle abonnementsvilkår:
Abonnementerne på opgavehylden.dk tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil det opsiges skriftligt eller telefonisk. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af samme længde som den foregående. Abonnementet kan altid opsiges til udløbet af en abonnementsperiode (senest en måned før udløb).
I forbindelse med et prøveabonnement kontakter vi abonnenten en måneds tid før udløb pr. mail. Herefter kan man så tage stilling til, om abonnementet ønskes forlænget, eller det er "tak for denne gang".


Vi støtter Julemærkehjemmene

Også i dette skoleår støtter vi Julemærkehjemmene (www.julemaerket.dk) med vores materialer.Kommuneaftaler

Flere kommuner har en kommuneaftale på PS-p@kken. Vi yder naturligvis rabat på sådanne aftaler. Aftalerne løber typisk et år ad gangen.
Ring til Per Steen Jensen på 48 26 46 00 og hør nærmere.