Forside | Om forlaget | Nyheder | Materialer | Priser og bestilling | Anmeldelser | Kontakt 

 
 

Sådan fungerer et abonnement på m@tematik2U:

m@tematik2U er tilgængelig på www.opgavehylden.dk.

Fra købsdato er der online-adgang til m@tematik2U på opgavehylden.dk (UNI-Login) i 12 måneder. I denne periode kan m@tematik2U frit downloades og kopieres. Efter 12 måneder fra købsdato tilbydes skolen fortsat online-adgang til materialet på ophavehylden.dk. Dette inkluderer løbende opdatering samt eventuelle nye opgaver.
Pris: 275,00 kr. om året (gratis for skoler med abonnement på PS-p@kken).

Generelle abonnementsvilkår:

Et abonnement på opgavehylden.dk tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil det opsiges skriftligt eller telefonisk. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af samme længde som den foregående. Abonnementet kan altid opsiges til udløbet af en abonnementsperiode (senest en måned før udløb).
I forbindelse med en tilbudsperiode/et prøveabonnement kontaktes abonnenten cirka en måned før udløb per mail. Herefter kan abonnenten tage stilling til, om abonnementet ønskes forlænget eller opsagt.
Alle materialer på opgavehylden.dk er ophavsretligt beskyttet, og ethvert materiale, der indgår i abonnementet, må derfor kun anvendes på den institution, som har betalt for abonnementet.
Til alle abonnementer er der knyttet en skolelicens og materialerne kan dermed bruges af alle lærere og elever på den pågældende skole/institution.